Bios Top 10: Erfenis Michael Jackson massaal bezocht

Dat het vooral repetitiebeelden blijken te zijn, deed niet onder aan het bezoekersaantal van Michael Jackson’s This Is It. De film werd afgelopen week massaal bezocht.

De documentaire bracht dan ook bijna 2 miljoen op in een week! Een flinke meevaller, zeker aangezien de film in Amerika een beetje tegenviel qua bezoekersaantal.

 

 

Saskia Noort

Terug naar de Kust lijkt alvast de weg te leggen voor nog meer Saskia Noort-verfilmingen. De thriller doet het uitstekend en komt op de derde plaats binnen (net achter Up).

De rest van de top 10 valt vooral op door het grote aandeel Nederlandse producties. Spangas op Survival, Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot, De Storm, Lover of Loser en Terug naar de Kust… Goed om te zien dat ook Nederlands goed scoort.

Miljoenengrens

Buiten de top 10 haalt The Informant! net niet de lijst en komt op nummer 12 binnen. Fame en The Ugly Truth hebben de miljoengrens overschreden en zijn dus hits in Nederland.

Helaas wist New York, I Love You ook in de grote steden niet aan te slaan. En de controverse rondom Antichrist is alweer een beetje geweest, de film is nergens in de top 20 te bekennen.

Wat kijk jij?

Volgende week komt de horrorfilm Orphan net iets te laat voor Halloween uit, maar door goede recensies vast wel in de top 10. Love Happens mag er misschien standaard uitzien, maar wat The Ugly Truth kan, moet deze Jennifer Aniston-film toch ook kunnen?

Ook de kiddie-flick The Vampire’s Assistent komt uit. Wat ga jij dit weekend zien?

1. (-) This Is It
2. (1) Up
3. (-) Terug naar de Kust
4. (2) De Storm
5. (4) Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot
6. (3) Spangas op Survival
7. (5) Fame
8. (7) Surrogates
9. (6) Lover of Loser
10. (8) The Ugly Truth

Lees ook:Bios Top 10: Geen eng meisje, maar Michael Jackson
Lees ook:Bios Top 10: ‘Truth’ haalt de Storm niet in
Lees ook:Bios Top 10: Lekkere wijven blijven steken achter kindergrut
Lees ook:Bios Top 10: Geen Megan Fox, wel Bruce Willis
Lees ook:Bios Top 10: Up overwint aliens en dansende tieners

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bios Top 10: Erfenis Michael Jackson massaal bezocht

 1. woman in the mirrow

  this is it is prachtig voor de fans, laat een goed beeld zien, van wat er zich achter de schermen voorafgaande een concertreeks afspeelt, ik heb genoten van de 1ste tot de laatste minuut, maar ik ben dan ook een grote fan vanaf het eerste uur van M.J….dikke 10
  The orphan >>> is geweldig, goeie opbouw( iets wat traag) maar eenmaal het verhaal op gang is gebracht “zeker de moeite waard”vooral het eind is totaal niet voorspelbaar >> krijg een dikke 9!!!

  The anti-christ >>>>> geen commentaar >>> een magere 3…ze hadden wel een andere titel mogelijk kiezen,deze is vind ik totaal misleidend…

  Ik kijk uit naar de volgend Saw en 2012….ben benieuwd…..

    /   Reply  / 
 2. Miauw

  deze artikel klopt niet

    /   Reply  / 
 3. lisette

  met ‘erfenis’ bedoelen ze de film die hij achter heeft gelaten de film this is it hij is zo vett(L)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>