The Revenant is een meesterlijke film, maar wel een beetje lang

Het zou goed kunnen dat Leonardo DiCaprio een Oscar gaat binnenslepen voor zijn meesterlijke rol in The Revenant. Maar of de kans heel groot is betwijfel ik een beetje. Ik heb The Revenant gisteren (eindelijk) in de bioscoop gezien. Het is een prachtige film, maar ik heb betere van Leo gezien.

Hugh Glass

The Revenant duurt 156 minuten, dus het is best een lange zit. Hij had wel iets korter mogen duren. Verder niks negatiefs over deze film. Er zitten geweldige beelden in, vooral die met het paard en ‘de beer’. Je leeft met het personage Hugh Glass mee en voelt zijn pijn en staat te kijken van zijn immense doorzettingsvermogen.

Een thriller is het niet, het is een echte avonturen en dramafilm. Mocht je hem nog niet gezien hebben, ga dat dan zeker doen. En doe het in de bios.

Tijd voor een Oscar

The Revenant is genomineerd voor 12 Oscars. Waaronder voor Beste Film, Beste Regie en Beste Acteur. De uitreiking van de Oscars is op zondag 28 februari.

Zie hier de trailer

Lees ook:Deze films maken kans op een Oscar voor ‘Beste film’
Lees ook:The Revenant, de nieuwste film van Leonardo eind januari in de bios
Lees ook:Zal Leonardo DiCaprio nou eindelijk een Oscar krijgen?
Lees ook:The Artist grote winnaar Oscars
Lees ook:Daar hebben we Paddington

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>