Bios Top 10: Geen eng meisje, maar Michael Jackson

Michael Jackson’s This Is It is voor de tweede week op een rij de bestbezochte film. Al heeft 2012 de documentaire op de openingsdag al ingehaald (volgende week in de top 10 te zien!).

Esther, het enge meisje uit Orphan, is helaas niet hoog in de lijst te vinden. Wel was Orphan de hoogste nieuwe binnenkomer. Want andere films zoals…

 

Horror

Love Happens en Cirque du Freak: The Vampire’s Assistent¬†bleven onderaan in de Top 10 hangen. Bovendien is een beetje horror momenteel niet weg (waar blijft Paranormal Activity?).

Terug naar de Kust kruipt ook omhoog, maar zal met 2012 in zicht niet bovenaan eindigen. Up zakt een plaatsje en de rest van de Top 10 blijft vrijwel hetzelfde.

Romantiek

Julie and Julia is helaas niet de gedroomde klapper van Meryl Streep (was het wel in Amerika) en voor Matt Damon in The Informant lopen bezoekers ook niet warm. Romantische komedies als Love Happens, The Ugly Truth en pas nog The Rebound bekoren wel de vrouwen.

Volgende week is ‘ie er dan: 2012. De moeder der rampenfilms (en helemaal niet zo slecht!). Ook The Time Traveler’s Wife komt uit, al betwijfel ik of de romantische film de top 10 haalt.

1. (1) Michael Jackson’s This Is It
2. (3) Terug naar de Kust
3. (2) Up
4. (4) De Storm
5. (5) Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot
6. (-) Orphan
7. (-) Love Happens
8. (-) Cirque du Freak: The Vampire’s Assistent
9. (7) Fame
10. (6) Spangas op Survival

Lees ook:Bios Top 10: Erfenis Michael Jackson massaal bezocht
Lees ook:Bios Top 10: Einde van de wereld loopt storm
Lees ook:Bios Top 10: Lekkere wijven blijven steken achter kindergrut
Lees ook:Bios Top 10: Een dramaweek in de bios!
Lees ook:Bios Top 10: New Moon haalt het niet bij 2012…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>