Sea of Love met Al Pacino, must see voor elke filmliefhebber

Laatst keek ik naar Sea of Love, een ijzersterke film van Al Pacino. Al gaat alweer een tijdje mee, de beste man is 75 jaar. In Sea of Love is hij eind 40 en speelt hij rechercheur Frank Keller. Frank is gescheiden, drinkt veel en loopt tegen het eind van zijn carrière als rechercheur aan.

Al Pacino valt voor de verkeerde vrouw

Keller is een beetje ‘uitgeblust’, maar dan worden er op verschillende plekken in de stad drie mannen vermoord. Ze worden allemaal naakt op bed aangetroffen. Frank gaat samen met een collega op zoek naar de dader, ze denken dat er een vrouw achter de moord zit. Frank ontmoet tijdens het onderzoek de mooie blonde Helen Cruger, ze wordt een van de verdachten, maar heeft zij ook iets met de moorden te maken?

Al komt de film uit 1989 en is hij misschien een beetje oud, ik blijf Sea of Love een goede en spannende film vinden. En ik weet niet wat het is met Al Pacino, maar wat is hij toch onweerstaanbaar in deze film!

Zie hier de trailer:

Lees ook:Eerste RED 2 poster
Lees ook:RED 2 Trailer (aanrader!)
Lees ook:Trailer vd Dag: The Men Who Stare At Goats
Lees ook:Win een RED 2 Blu-ray
Lees ook:Love Happens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>