Topactrice Reese Witherspoon heeft niet stil gezeten

Reese Witherspoon (39) is één van mijn favoriete actrices. Ze is leuk in komedies, maar speelt ook geweldige rollen in drama’s en thrillers zoals Freeway.

Reese was vandaag in het nieuws vanwege uitspraken in een interview in de Amerikaanse Harper’s Bazaar. In het interview vertelde ze dat ze geen idee had wat ze met haar carrière aan moest in haar Legally Blond periode. Ze kon niet van haar succes genieten omdat ze toen nog erg jong was.

De lange lijst aan (goede) films waarin Reese heeft gespeeld is opmerkelijk lang. Ik noemde Freeway al. Een geweldige thriller met Kiefer Sutherland in de hoofdrol. Reese speelt daarin de rol van Vanessa, een keiharde ‘trailer trash’ meid.

Ex-man Ryan Phillippe

Een andere goede film met Reese is Cruel Intentions uit 1999, ken je die nog? Met Sarah Michelle Gellar en Ryan Phillippe (inmiddels de ex-man van Reese).

De laatste film die ik zag van Reese was Wild. Gebaseerd op het boek ‘From Lost to Found on the Pacific Crest Trail’, Reese speelt in Wild een jonge vrouw die besluit om 4286 kilometer af te leggen vanaf Mexico naar Canada. Zeker een aanrader!

Trailer Wild

Lees ook:Nieuwe Terminator! Entertainment Weekly heeft de foto’s
Lees ook:Mud Trailer met Matthew McConaughey en Reese Witherspoon
Lees ook:When a Man Loves a Woman, een film vol pure romantiek
Lees ook:Talent Scout: Channing Tatum
Lees ook:Jason Statham speelt Jason Statham in de nieuwste Jason Statham

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>