Bios Top 10: ‘Truth’ haalt de Storm niet in

De Nederlandse filmindustrie heeft de afgelopen weken een enorme opknapper beleefd. De Storm blijft na drie weken nog steeds bovenaan de top 10 staan, al hijgen Lover of Loser en nu ook Spangas op Survival flink in de nek.

The Ugly Truth is naast Spangas de enige nieuwe film die in de top 10 inbreekt en nog best netjes. De romantische komedie neemt de tweede plaats in, blijkbaar is er behoefte aan vrouwenfilms. Bovendien is Katherine Heigl door Grey’s Anatomy (waar ze Izzy speelt) een publiekstrekker na Knocked Up en 27 Dresses.

Verder gebeurt er nog weinig in de bioscoop en knallen de nieuwe films alweer flink naar beneden. Zoals The Rebound (van 4 naar 7), Dance Flick (van 6 naar 8 ) en verderop in de lijst weten uitstekende films als Carriers en vooral (500) Days of Summer amper te scoren.

Dat is natuurlijk best jammer, als films als The Rebound en The Ugly Truth (twee middelmatig ogende romantische komedies) zo slecht scoren, waarom is (500) Days of Summer dan slecht bezocht? Dat is juist de beste romkom sinds jaren… maar helaas…

Volgende week komen twee supersterke films in de bios: District 9 en Up! Ook de musical Fame, Gamer en de eerste Sinterklaasfilm zijn op het witte doek te zien.

1. (1) De Storm
2. (-) The Ugly Truth
3. (2) Inglourious Basterds
4. (-) Spangas op Survival
5. (3) Lover of Loser
6. (5) The Final Destination
7. (4) The Rebound
8. (6) Dance Flick
9. (8) My Sister’s Keeper
10. (7) G-Force

Lees ook:Bios Top 10: Geen Megan Fox, wel Bruce Willis
Lees ook:Bios Top 10: Carry Slee niet opgewassen tegen Storm
Lees ook:Bios Top 10: Erfenis Michael Jackson massaal bezocht
Lees ook:Bios Top 10: Lekkere wijven blijven steken achter kindergrut
Lees ook:Bios Top 10: Up overwint aliens en dansende tieners

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>