Zal Leonardo DiCaprio nou eindelijk een Oscar krijgen?

Mijn held, Leonardo DiCaprio, heeft gisteravond een Golden Globe gekregen voor zijn rol in The Revenant. Dit is niet zijn eerste, ook voor o.a Blood Diamond, The Departed, Titanic en ga zo maar door kreeg hij Golden Globes. Heel leuk voor Leo, maar eind februari worden de Oscars uitgereikt. Zal hij nou eindelijk eens een Oscar winnen?

The Revenant in de Nederlandse bios

De halve (film)wereld heeft het er al jaren over: waarom heeft Leonardo nog steeds geen Oscar op zijn nachtkastje staan? Is het gewoon dikke pech, wordt het hem niet gegund? Who know’s. Ik hoop het in ieder geval van harte. Leonardo is een geweldige acteur en werkelijk al zijn films zijn goed.

Wat is jouw favoriete film van Dicaprio?

The Revenant is trouwens vanaf 28 januari in de Nederlandse bioscopen te zien.
Zie hier de trailer:

Lees ook:The Revenant is een meesterlijke film, maar wel een beetje lang
Lees ook:The Revenant, de nieuwste film van Leonardo eind januari in de bios
Lees ook:Django Unchained: Featurette over Leonardo DiCaprio
Lees ook:De eerste foto’s van DiCaprio in ‘The Revenant’
Lees ook:Ook Kate Winslet (40) valt in de prijzen tijdens de Golden Globes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>