Bios Top 10: Carry Slee niet opgewassen tegen Storm

De Storm blijft stevig bovenaan de bioscoop top 10 staan in de tweede week. Toch kruipt er al wat concurrentie naar de watersnoodrampfilm toe, vooral ander Nederlands filmgeweld. Lover of Loser debuteert op de derde plek, het bewijs dat Carry Slee-lezers naar de bios rennen!

Onverwachts komt The Rebound (een film die ik nog niet heb gezien, maar er nogal standaard uitziet) binnen op de vijfde plaats. Catherine Zeta-Jones heeft een succesvolle comeback in Nederland!

Na wekenlang een saaie top 10 komen er deze week wel drie films nieuw binnen. Op de zesde plek maakt Dance Flick niet een hele swingende entree, maar goed ook dat zo’n slechte film ook in Nederland amper publiek weet te vinden. Hollywood, maak weer originele komedies!

Inglourious Basterds staat ook stevig in de lijst en gelukkig hoor ik grotendeels goede reacties op de film, al vinden sommigen het nogal lang. Toch is het kwalitatief gezien de sterkste film in de top 10.

The Final Destination haalt ook zakken met geld binnen en vanaf nu zullen de meeste films vast in 3D worden gedraaid. En heb je al de trailer van de nieuwe Nightmare on Elm Street gecheckt? Tot slot moet Disney zich maar lekker bij pratende dieren houden, want ook G-Force staat nog steeds in de lijst!

Volgende week een rustige week, met alleen Spangas en The Ugly Truth in de bioscoop. Wil je naar de film? Wacht dan nog een weekje, want dan komen de twee beste films van het jaar uit: Up en District 9!

Check overigens voor de Amerikaanse film top 10 Hollywood.Blog.nl!

1. De Storm
2. Inglourious Basterds
3. Lover of Loser
4. The Final Destination
5. The Rebound
6. Dance Flick
7. G-Force
8. My Sister’s Keeper
9. Ice Age 3
10. The Taking of Pelham 123

Lees ook:Bios Top 10: ‘Truth’ haalt de Storm niet in
Lees ook:Bios Top 10: Up overwint aliens en dansende tieners
Lees ook:Bios Top 10: De Storm waait Basterds genadeloos weg
Lees ook:Bios Top 10: Erfenis Michael Jackson massaal bezocht
Lees ook:Bios Top 10: Geen Megan Fox, wel Bruce Willis

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bios Top 10: Carry Slee niet opgewassen tegen Storm

  1. Watch Movies

    moet zeggen storm is echt een top film ! stuk beter dan ik had gedacht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>