De terugkeer van ‘Ted’

Seth MacFarlane brak door met ‘Family Guy’, maakte daarna ‘American Dad’ en ‘The Cleveland Show’. Alles wat hij aanraakte werd een succes en dus kreeg hij de kans om zijn eerste live-action film te maken. Dat werd de comedy ‘Ted’ over een grofgebekte teddybeer. Zijn tweede live-action film werd echter ‘A Million Ways to Die in the West’, een mislukte comedy die genomineerd werd voor meerdere Razzies. Hij heeft weer een succes nodig en met vervolgfilm ‘Ted 2′ zal dat wel lukken. De eerste trailer van die film is uitgekomen en bevat onder andere een grap over een spermabank die al voorbij kwam in ‘Family Guy’. Heel origineel lijkt de film ook niet te worden met een vergezocht verhaal over Ted die gaat trouwen, een kind wil en moet bewijzen dat hij een persoon is.

Lees ook:Emma Watson wordt een Disney prinses
Lees ook:De wereldpremière van Alice in Wonderland live bijwonen?
Lees ook:Nieuwe film Melissa McCarthy is weer lekker grof
Lees ook:Nieuwe trailer van vampierremake Let Me In
Lees ook:Arnold heeft wel zin in een tweede ‘Running Man’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>