De wereldpremière van Alice in Wonderland live bijwonen?

Alice in Wonderland beleeft donderdag een wereldpremière in Londen. De rode loper is echter live te zien op Cinema.Blog.nl vanaf 19.30 uur, daarop zie je de grootste celebs van de wereld voorbij komen. Wat dacht je van Johnny Depp? Anne Hathaway? Het Britse koningshuis?

Ikzelf ben er live bij en doe verslag van het evenement onder anderen via Twitter. Wil je mij followen? Dat kan via www.twitter.com/cinemablognl. Zie hieronder de live stream van de Alice in Wonderland wereldpremière:

Streaming .TV shows by Ustream

Lees ook:Watch This: Johnny Depp over Alice in Wonderland
Lees ook:Verslag van wereldpremière Alice in Wonderland
Lees ook:Trailer vd Dag: Alice in Wonderland
Lees ook:Nieuwe trailer van… Alice In Wonderland!
Lees ook:Alice in Wonderland première pics

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>