Arnold heeft wel zin in een tweede ‘Running Man’

Arnold Schwarzenegger ziet een vervolg op ‘The Running Man’ wel zitten. Hij vertelde dat in een vraaggesprek, waar onder andere Digital Spy aanwezig was. “Er is geroezemoes over een nieuwe ‘Running Man’ en het is een grote eer om daarvoor teruggevraagd te worden.” Dat is niet de enige vervolgfilm waar hij aan werkt. “Ze maken een vervolg op ‘Twins’, genaamd ‘Triplets’. Ik heb het eerste script al gelezen.” En hij gaat weer Conan the Barbarian spelen in ‘The Legend of Conan’.

Het is niet zo raar dat Arnold terugkeert naar zijn klassiekers. Het lijkt namelijk niet echt te vlotten met zijn acteercarrière. ‘The Last Stand’ en ‘Sabotage’ waren flops en ‘Escape Plan’ met Sylvester Stallone was een matig succesje. Niet wat je zou verwachten van zulke grote sterren en ook niet te vergelijken met het succes van ‘The Expendables’-trilogie, waar Schwarzenegger maar een bijrol in had.

Dus dan maar sequels maken van succesvolle films. Het werkt ook voor Stallone, die na elke flop weer een ‘Rocky’, ‘Rambo’ of ‘Expendables’ maakt. We zullen zien of het ook werkt voor Schwarzenegger wanneer hij een fysiek verouderde T-800 speelt in ‘Terminator: Genisys’. Als die film een succes wordt, zal hij vast en zeker doorgaan met het maken van vervolgfilms.

Van welke Schwarzenegger-klassieker zou jij een vervolg willen zien? Misschien een vervolg op ‘Predator’, ‘Commando’, True Lies’, of een ouderwetse foute comedy als ‘Kindergarten Cop’ of ‘Junior’? Laat het weten in de reacties.

Lees ook:Stallone vs Schwarzenegger in Escape Plan
Lees ook:Eerste Escape Plan poster met Stallone en Schwarzenegger
Lees ook:Eerste Escape Plan trailer met Stallone en Schwarzenegger
Lees ook:Stallone, Schwarzenegger en Willis op de set van Expendables 2
Lees ook:Schwarzenegger & Stallone samen in The Tomb en het ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>