Emma Watson wordt een Disney prinses

Disney is druk bezig een paar oude animatieklassiekers nieuw leven in te blazen als live-action films. Van ‘Cinderella’ konden we een tijdje terug al de eerste trailer zien en op dit moment is regisseur Jon Favreau druk bezig met een bewerking van ‘Jungle Book’. Aan dit lijstje kunnen we ‘Beauty and the Beast’ toevoegen en in de rol van beauty Belle gaan we Emma Watson zien. Dat heeft The Wrap bekend gemaakt en werd niet veel later door de actrice zelf bevestigd op Facebook.

“Ik mag jullie eindelijk vertellen…dat ik Belle ga spelen in Disney’s nieuwe live-action ‘Beauty and the Beast’! Het was zo een belangrijk onderdeel van mijn jeugd, het is bijna niet te bevatten dat ik zal dansen op ‘Be Our Guest’ en ‘Something There’ zal zingen.” De film zal dus trouw blijven aan de animatiefilm en Emma kondigt ook aan dat ze zanglessen gaat nemen. Dit was niet de eerste film waarin ze Belle zou spelen. Guillermo del Toro was bezig met zijn eigen versie van het sprookje, genaamd ‘Beauty’, maar deze film ging uiteindelijk niet door en met de goedkeuring van del Toro werd Emma Watson door Disney gevraagd voor hun nieuwe versie van ‘Beauty and the Beast’.

Lees ook:Vier Disney Pixar films krijgen re-release
Lees ook:De terugkeer van ‘Ted’
Lees ook:Nieuw project Guillermo del Toro?
Lees ook:Eerste foto Angelina Jolie als de boze fee
Lees ook:The Perks of Being a Wallflower trailer en poster met Emma Watson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>