Nieuwe film Melissa McCarthy is weer lekker grof

Regisseur Paul Feig en actrice Melissa McCarthy kunnen het heel goed met elkaar vinden. Ze maakten samen ‘Bridesmaids’, ‘The Heat’ en volgens geruchten gaan ze ook samen ‘Ghostbusters’ maken. Dat wordt dan hun vierde film, want de nieuwe comedy ‘Spy’ is hun derde samenwerking. Bijster origineel is het verhaal niet en ‘Spy’ heeft op het eerste gezicht veel weg van ‘Get Smart’ en ‘Johnny English’.

Net zoals beide films gaat deze comedy ook over een onverwachte spion die door omstandigheden het veld in wordt gestuurd. Het grote verschil met de twee andere comedy’s is de combinatie van Feig en McCarthy. Zij is op haar best als ze lekker grofgebekt mag zijn en hij geeft haar ook die ruimte, veel van haar geweldige teksten uit ‘Bridesmaids’ en ‘The Heat’ had ze ter plekke bedacht. Deze eerste trailer eindigt ook weer met een hele originele belediging. Naast Melissa McCarthy laten ook Jude Law, met Amerikaans accent, en Jason Statham zich van hun grappige kant zien en dat gaat vooral Statham verrassend goed af.

Lees ook:Melissa McCarthy maakt kans op hoofdrol in ‘Ghostbusters’
Lees ook:Blu-ray must see: Bridesmaids
Lees ook:Identity Thief Trailer
Lees ook:Dames gezocht voor ‘Ghostbusters 3′
Lees ook:Jason Statham in Fast & Furious?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>