Nieuwe trailer van vampierremake Let Me In

Let The Right One In heeft misschien in Amerika niet heel veel gedaan, maar in Nederland is het de bestgewaardeerde film van vorig jaar geweest. Een Amerikaanse remake gaat veel fans van het Zweedse origineel tegen de borst stuiten.

Maar toen kwam onderstaande trailer uit… Een stukje spectaculairder dan het origineel? Jazeker. Daarmee verliest de film meteen het ingetogen karakter. Maar in de handen van regisseur Matt Reeves (Cloverfield) komt het vast goed. Trailer:

Lees ook:Wie zit te wachten op remake Let The Right One In?
Lees ook:Gruwelijke nieuwe Monsterfilm!
Lees ook:Recensie – Let Me In
Lees ook:Killerclown IT krijgt een bioscoopfilm!
Lees ook:DVD Watch: Star Trek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>