Eng doen met Skype

Hollywood is gek op found footage films zoals ‘The Blair Witch Project’, ‘Paranormal Activity’, ‘Cloverfield’ en ‘Chronicle’. Ze zijn goedkoop om te maken en het publiek houdt ervan omdat ze zo echt lijken. Met als gevolg dat hele goedkope films bakken met geld verdienen. Daardoor wordt het trucje ook heel vaak toegepast en moest er iets nieuws bedacht worden om dit genre weer spannend te maken. Aan de trailer van ‘Unfriended’ te zien, is dat gelukt. Deze horrorfilm lijkt zich volledig via webcams af te spelen. Een groepje vrienden is aan het Skypen en opeens krijgen ze een nieuwe deelnemer aan hun groepsgesprek. Deze onbekende wil weten wie van de vrienden het filmpje heeft gemaakt waardoor Laura Barns zelfmoord pleegde. Wanneer ze allemaal ontkennen, worden ze een voor een vermoord.

Lees ook:Horrorfilm Frozen is ijzingwekkend spannend
Lees ook:DVD Watch – Forget Me Not
Lees ook:Krijgen we nou ook een nieuwe Joker?
Lees ook:Trailer vd Dag: Frozen
Lees ook:Als ‘The Hobbit’ één film was

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>