Trailer vd Dag: Frozen

Gruwelijk! In deze tijd van wintersporten niet minder actueel: Wat als je met een groepje vrienden in de ski-lift omhoog wordt getakeld aan het einde van de dag, maar vervolgens wordt vergeten en de lift stilstaat?

Het overkomt een groepje fanatieke skieërs in Frozen. Gaat deze film hetzelfde voor ski-liften doen als Blair Witch voor bossen en Jaws voor haaien deed? Het ziet er in ieder geval spannend genoeg uit om lekker voor de open haar weg te kruipen en te genieten van andermans leed. Release: Onbekend

Lees ook:Trailers vd Dag: The Hangover 2 en… The Hangover 2!
Lees ook:Paranormal Activity 2 van start
Lees ook:Trailer vd Dag: PARANORMAL ACTIVITY
Lees ook:Trailer vd Dag: The Descent 2
Lees ook:DVD Watch: Eden Lake

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>