Als ‘The Hobbit’ één film was

Woensdag is het eindelijk zo ver en draait ‘The Hobbit: The Battle of the Five Armies’ in de bioscoop. Editor Joel Walden vond het daarom een leuk idee om een eigen trailer te maken voor ‘The Hobbit’ als één film. Voor wie het niet weet, ‘The Hobbit’ was oorspronkelijk ook maar één boek. Het was de keuze van de filmstudio om het verhaal te verdelen in drie films, want dat werkte ook prima voor ‘The Lord of the Rings’, die trouwens wel uit drie boeken bestond. Daardoor moest het redelijk korte verhaal over Bilbo Baggins opeens uitgerekt worden over drie lange films, waardoor deze trilogie minder goed ontvangen werd dan de avonturen van Frodo. Als je je dus afvraagt hoe ‘The Hobbit’ er als één epische film uit zou zien, check dan deze trailer van Walden genaamd ‘The Hobbit: The Complete Journey’.

Lees ook:XXL Banner The Hobbit
Lees ook:Eng doen met Skype
Lees ook:Gollum meets Bilbo Clip
Lees ook:Tweede clip van The Hobbit
Lees ook:Eerste trailer en poster The Hobbit: An Unexpected Journey!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>