Horrorfilm Frozen is ijzingwekkend spannend

Nee, het gaat hier niet om de Disneyfilm Frozen, maar om de horrorfilm uit 2010. Afgelopen zaterdag was hij nog te zien op Veronica.

Frozen uit 2010

Deze film, althans het verhaal van de film, lijkt een beetje op die van Open Water, maar Frozen is veel spannender dan Open Water. Hij is spannend, maar ook gruwelijk. Frozen speelt zich af in de ijzige kou op een besneeuwde berg en de intense kou en angst die de hoofdrolspelers voelen, voel je zelf bijna ook. Houd je niet zo van enge films, kijk deze dan wel, maar zeker niet alleen op een koude winteravond. Ik zelf ben al niet zo gek van wintersport, maar na het zien van deze film stap ik voorlopig geen stoeltjeslift meer in.

Het verhaal gaat over de vrienden Dan, Joe en Parker (de vriendin van Dan) die op een zondag in de namiddag aan het skiën zijn. De drie besluiten om vlak voor de sluiting van de piste nog een afdaling te maken en gaan met de stoeltjeslift naar boven.. dan worden ze door een medewerker van de lift vergeten.. zie dan maar eens uit zo’n lift te komen.

Bekijk hier de trailer

Lees ook:Trailer vd Dag: Frozen
Lees ook:Voorproefje van ‘Frozen Fever’
Lees ook:Remake Zwart Water met Charlize Theron
Lees ook:‘Frozen’ krijgt een vervolg
Lees ook:Recensie – Devil

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>