DVD Watch – Forget Me Not

Sandy is een populair meisje op school, met een groepje knappe vrienden die vooral bezig zijn met seks in plaats van school. Vlak voordat ze op een uitje gaan met de groep, besluiten ze op een kerkhof een spelletje verstoppertje te spelen…

Daar lopen ze een meisje tegen het lijf dat mee wil spelen. Maar na die avond verandert alles… Zeker als de vrienden een voor een worden opgejaagd door het meisje. Of is het Sandy die langzaam gek aan het worden is?

Waarom wel? Van een film die direct op dvd eindigt en de bioscoop overslaat, heb je bepaalde verwachtingen. Het lijkt misschien op een doorsnee en standaard thriller, dat is het ook misschien wel een beetje, maar toch is Forget Me Not niet helemaal onvergetelijk. De moorden in de film is voor iedere horrorfan (inclusief ik) best origineel en de special effects zijn niet eens zo beroerd.

Hoofdrolspeler Sandy (Disneysterretje Carly Schroeder) is helemaal zo slecht nog niet, de rest van de cast is ook lekker fris. Vooral als meiden die in een klein topje worden opgejaagd je ding is, zit je helemaal goed met Forget Me Not. Oh… en dat einde zag ik (voor een gedeelte) ook niet helemaal aankomen! Geinig tussendoortje.

Waarom niet? Soms wordt Forget Me Not een beetje een karikatuur van zichzelf. Ik bedoel: Meisje schrikt buiten bij de auto op door dat enge meisje terwijl al haar vrienden in een huisje zijn. Vervolgens rent ze het bos in… Ik bedoel, why? Het is een beetje amateuristisch, al is het ook wel precies wat je verwacht.

De film deed mij sterk denken aan de Friday the 13th en de Sorority Row remakes. En dat is vooral als compliment richting Forget Me Not bedoeld, niet omdat die twee films zo sterk zijn, maar als die de bios halen dan is deze film dus ook zo slecht nog niet.

Cijfer: 6,5

Check de trailer:

Lees ook:DVD Watch: Towelhead
Lees ook:DVD Watch: 100 Feet
Lees ook:DVD Watch – The Children
Lees ook:DVD Watch: Donkey Punch
Lees ook:DVD Watch – The Hangover

1 Reacties // Reageer

One thought on “DVD Watch – Forget Me Not

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>