Trailer vd Dag: The Lovely Bones

De Wijde Hemel is in Nederland een betere titel, aangezien het boek een dik succes is. Het verhaal over een meisje dat vermoord wordt en vanuit de hemel het misdrijf gaat oplossen is universeel en natuurlijk een tearjerker van de bovenste plank.

Geen zin in My Sister’s Keeper-praktijken? Ga dan maar na dat Peter Jackson (Lord of the Rings) deze film heeft geregisseerd! Met uitstekende rollen van Mark Wahlberg, Saoirse Ronan en Susan Sarandon een vroege Oscarkandidaat en een absolute must-see! Release: 28 januari

Lees ook:Watch This: De eerste 5 minuten van The Lovely Bones
Lees ook:Halloween Trailer vd Dag: Legion
Lees ook:Trailer vd Dag: It’s Complicated
Lees ook:Recensie – The Lovely Bones
Lees ook:Trailer vd Dag: A Single Man

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Trailer vd Dag: The Lovely Bones

  1. Pingback: Peter Jackson verklapt wie terugkeert in The Hobbit | Cinema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>