Halloween Trailer vd Dag: Legion

Een oorlog tussen een groepje mensen en de engelen van God? Wauw, dat klinkt nogal… Bigger than Life! Als God het vertrouwen in de mens kwijtraakt, stuurt hij zijn engelen op ons af om een Apocalyps te veroorzaken.

Vooral het begin van de trailer (dat oude vrouwtje!) is briljant. Voor de rest is het nogal een ‘been there, done that’-gevoel. Zagen we dit niet al in Constantine? Waarin het ook maar half succesvol was? Anyway, check de trailer:

Lees ook:Trailer vd Dag: A Single Man
Lees ook:Trailer vd Dag: The Lovely Bones
Lees ook:Trailer vd Dag: It’s Complicated
Lees ook:Trailer vd Dag: Het Regent Gehaktballen
Lees ook:DVD Watch: Last House on the Left

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>