Watch This: De eerste 5 minuten van The Lovely Bones

The Lovely Bones draait om Susie, een jong meisje die na haar brute moord verder ‘leeft’ in de hemel. Peter Jackson heeft de regie in handen en Saoirse Ronan speelt de hoofdrol. De film is gebaseerd op het boek De Wijde Hemel van Alice Sebold.

Lees mijn recensie van The Lovely Bones hierrr en bekijk hieronder exclusief de eerste vijf minuten van de film. En vergeet natuurlijk niet naar de bios te gaan, de film draait vanaf morgen in Nederland:

Lees ook:Trailer vd Dag: The Lovely Bones
Lees ook:Reacties Pathé de Munt op Paranormal Activity
Lees ook:Recensie – The Lovely Bones
Lees ook:Watch This: Ranzige clip Saw 6
Lees ook:Peter Jackson verklapt wie terugkeert in The Hobbit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>