Nieuwe trailer van… Iron Man 2!

Ja hoor, nieuwe Alice in Wonderland-trailer vers van de pers, gooit Paramount er meteen maar de Iron Man 2-trailer tegenaan. En wat voor een! Robert Downey Jr. vertolkt volgend jaar twee titelhelden (deze en Sherlock Holmes), maar zit veel lekkerder in zijn ijzeren vel als de stripheld.

Maar dan Mickey Rourke als de zweep hanterende Whiplash en Scarlett Johansson die weer eens een stoeipoezenpakje aantrekt. Dit gaat een heerlijk vervolg worden op die o zo vermakelijke film van twee jaar geleden. Check it out:

Lees ook:Recensie – Iron Man 2
Lees ook:Iron Man op de vuist met Hugh Grant
Lees ook:Beelden en poster Iron Man 2
Lees ook:Top 5: Sequels en Prequels 2010
Lees ook:Bokswedstrijd van Mickey Rourke was helemaal nep

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe trailer van… Iron Man 2!

  1. Pingback: Top 5: Sequels en Prequels 2010 | Cinema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>