Bokswedstrijd van Mickey Rourke was helemaal nep

Wat iedereen eigenlijk al dacht, blijkt te kloppen; de recente bokswedstrijd van Mickey Rourke was helemaal nep. Dat heeft Elliot Seymour, de tegenstander van Rourke, toegegeven aan TMZ Sports. Voor de camera vertelde hij dat de mensen rondom Mickey Rourke hem hadden betaald om in de tweede ronde na een stoot op het lichaam neer te gaan. Volgens Seymour wist de acteur hier echter niks van en hij noemde Rourke ook een aardige gast, die de verkeerde mensen om hem heen heeft. De coach van Mickey Rourke ontkende dit nieuws gelijk en zei dat Seymour van alles roept zolang hij er maar geld mee kan verdienen. Maar iedereen die het gevecht heeft gezien, weet dat dit geen echte wedstrijd was.

Lees ook:Bekijk hier de knock-out van Mickey Rourke
Lees ook:Nicolas Cage in The Expendables 3
Lees ook:Trailer vd Dag: The Expendables
Lees ook:Sony hack leidt tot excuses
Lees ook:Recensie – Iron Man 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>