Iron Man op de vuist met Hugh Grant

Iron Man hoekt Hugh Grant in het volgende filmpje. Het is best kunstig wat iedere debiel met een computer en een beetje fantasie al kan maken. En net op tijd voordat de grote marketingmachine van Iron Man 2 op gang komt natuurlijk.

Dat vervolg op het verhaal over Tony Stark uit 2008 komt eind deze maand in de bioscoop. Naast Robert Downey Jr en Gwyneth Paltrow zijn onder de ‘nieuwelingen’ Scarlett Johansson en Mickey Rourke te zien. Check de ontmoeting tussen Iron Man en Hugh Grant:

Lees ook:Beelden en poster Iron Man 2
Lees ook:Brute nieuwe Iron Man 3 poster
Lees ook:Iron Man 3 Super Bowl TV spot
Lees ook:Nieuwe Iron Man 3 foto’s
Lees ook:Nieuwe Iron Man 3 foto’s en posters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>