Om deze reden zijn de films van Michael Mann zo goed

Regisseur Michael Mann is een echte perfectionist. Al zijn films moeten kloppen tot in de details. Het verhaal gaat dat Tom Cruise zo hard getraind heeft voor de rol van huurmoordenaar in ‘Collateral’ dat hij met gemak een carri√®reswitch zou kunnen maken. En acteur Tom Noonan, die met Mann werkte in ‘Manhunter’ en ‘Heat’, vertelde in een interview dat de regisseur mensen op staande voet ontslaat als ze hun werk niet perfect uitvoeren. Dat zie je terug in zijn films, die altijd tot in de puntjes in orde zijn. Deze featurettes van zijn nieuwste actiethriller ‘Blackhat’ geven een aardig beeld van zijn perfectionisme.

Lees ook:Hacker vs hacker in ‘Blackhat’
Lees ook:McConaughey filosofeert er op los in vage autoreclames
Lees ook:Pas op! Liam Neeson heeft weer een pistool
Lees ook:Ryan Gosling stelt teleur als regisseur
Lees ook:Een wandeling tussen wolkenkrabbers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>