Een wandeling tussen wolkenkrabbers

Als je nog geen last had van hoogtevrees, dan krijg je dat wel na het zien van de teaser trailer van ‘The Walk’. Deze nieuwste film van topregisseur Robert Zemeckis (‘Back to the Future 1 t/m 3′, ‘Forest Gump’, Cast Away’) gaat over Philippe Petit, een Franse koorddanser die in 1974 een oversteek maakte tussen de Twin Towers. Daar had hij geen toestemming voor en over deze “misdaad” is ook de documentaire ‘Man on Wire’ gemaakt. De afgelopen jaren heeft Zemeckis zich vooral bezig gehouden met animatiefilms, zoals ‘Beowulf’ en ‘The Polar Express’, om te kijken wat er allemaal mogelijk is met special effects. Die films waren verre van perfect, maar het lijkt er op dat hij in ‘The Walk’ zijn technische kennis zal gebruiken om weer een sterke speelfilm te maken.

Lees ook:A Christmas Carol 3D
Lees ook:De Power Rangers zijn volwassen geworden
Lees ook:Gruwelijke nieuwe Monsterfilm!
Lees ook:Pineapple Express 2 April Fools Trailer
Lees ook:Recensie – Clash of the Titans 3D

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>