Hacker vs hacker in ‘Blackhat’

Michael Mann’s cyberthriller ‘Blackhat’ is actueler dan ooit. Sony Pictures heeft op dit moment grote problemen met hackers, die geheime informatie op straat gooien. In de nieuwste trailer van ‘Blackhat’ gaat het er heel wat harder aan toe en pleegt een cyberterrorist grote aanslagen. De enige manier om hem te stoppen, is met een andere hacker, gespeeld door Chris Hemsworth (‘Thor’, ‘The Avengers’).

Wie bekend is met Michael Mann (‘Heat’, ‘Collateral’, ‘The Insider’, ‘Ali’) weet dat hij ijzersterke films aflevert die er prachtig uitzien, heel spannend zijn, met mooie actiescènes en een erg goed verhaal. De trailer brengt dat nog niet echt goed over en de film lijkt meer op een nieuwe Jason Bourne. Hollywood lijkt ook niet te snappen hoe hacken in zijn werk gaat, tenminste tot Sony gehackt werd, maar in handen van Michael Mann zou dit wel een van de betere films van 2015 kunnen worden. Vanaf 22 januari kunnen we zien of dat inderdaad zo is.

Lees ook:Om deze reden zijn de films van Michael Mann zo goed
Lees ook:De aanraders van deze maand
Lees ook:Sony is Steve Jobs helemaal zat
Lees ook:Dit gedeelte zag je niet in ‘Interstellar’
Lees ook:Sony is wel degelijk van plan ‘The Interview’ uit te brengen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>