Ryan Gosling stelt teleur als regisseur

Films met Ryan Gosling zijn altijd erg goed, films van Ryan Gosling zijn dat jammer genoeg niet. Zijn regiedebuut ‘Lost River’ werd vorig jaar op het filmfestival in Cannes heel slecht ontvangen. De drama/neo-noir/misdaadfilm over een moeder die voor haar twee kinderen probeert te zorgen, terwijl haar zoon Bones een verloren stad ontdekt en het aan de stok krijgt met gangleider Bully, werd vooral gezien als een onsamenhangend verhaal met mooie plaatjes. ‘Lost River’ werd ook vergeleken met het werk van regisseur Nicolas Winding Refn, met wie Gosling de films ‘Drive’ en ‘Only God Forgives’ maakte. Uitgaande van de eerste trailer, voor een bioscooprelease die bijna niet doorging, heeft ‘Lost River’ meer gemeen met het teleurstellende ‘Only God Forgives’ dan het geniale ‘Drive’.

Lees ook:Only God Forgives red band Trailer met Ryan Gosling
Lees ook:Ryan Gosling bont en blauw
Lees ook:Top acteurs (waaronder Brad Pitt) in de nieuwe film The Big Short
Lees ook:Bioscoop premières week 44
Lees ook:Gangster Squad Ryan Gosling Emma Stone Featurette

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>