Pas op! Liam Neeson heeft weer een pistool

Films waarin Liam Neeson een pistool heeft, beginnen een genre op zichzelf te worden. De trailer van zijn nieuwste actiethriller ‘Run All Night’ past perfect in het straatje van ‘Taken’, ‘A Walk Among the Tombstones’, ‘Non-Stop’ en ‘Unknown’. Dit keer is Neeson een huurmoordenaar die zijn zoon redt door een gewapende man dood te schieten. Deze man blijkt echter de zoon te zijn van zijn vroegere baas, een hele gevaarlijke gangster. Dus dat betekent wraak! De trailer toont zoals je kan verwachten een heleboel actie, maar het is er een met Neeson en die films zijn toch wat slimmer dan de gemiddelde actiefilm.

Lees ook:Eerlijk over ‘Taken’
Lees ook:Liam Neeson helpt je de kerst door
Lees ook:Van Oscarwinnaar naar actieheld
Lees ook:De Red Band trailer van ‘Nightcrawler’ is “Fucking Amazeballs”
Lees ook:The Grey nu verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>