The Hobbit in 72 seconden

De keuze om het boek ‘The Hobbit’ uit te rekken tot drie films, vond niet iedereen een even goed idee. De animators van Brotherhood Workshop laten zien dat het ook anders kan. Voor iedereen die de filmtrilogie van Peter Jackson te lang vindt duren, hebben ze met LEGO een filmpje gemaakt van amper anderhalve minuut. Let wel op; het filmpje verklapt het einde van het boek, maar toont na de credits dat de filmversie van ‘The Hobbit’ sowieso niet heel erg trouw blijft aan het oorspronkelijke verhaal.

Lees ook:Sean Bean sterft altijd
Lees ook:“The Force is strong in my family”
Lees ook:Peter Jackson toont de studio van The Hobbit
Lees ook:De troetelbeertjes komen bloederig in actie!
Lees ook:Check dit filmpje als je ‘Interstellar’ wilt begrijpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>