Sean Bean sterft altijd

Sean Bean heeft in talloze films gespeeld, maar zijn personages overleven het zelden. Hij is maar liefst 21 keer in een film gestorven. Editor Harry Hanrahan heeft al die sterfscènes achter elkaar gezet. Wat volgt is een grappig, extreem gewelddadig en tegelijkertijd heel droevig filmpje vol spoilers, al kan je er eigenlijk wel van uitgaan dat Sean Bean het einde van een film toch niet haalt.

Entertainmentsite Digital Spy kon het niet laten om aan Sean Bean te vragen wat hij daarvan vond. Bean had het filmpje nog niet gezien, maar hij vertelde wel dat zijn rol in ‘Ronin’ best wat langer had mogen duren en dat zijn dood in ‘Lord of the Rings’ zijn favoriete sterfscène is.

Lees ook:The Hobbit in 72 seconden
Lees ook:Mr. Bean blijft op aarde
Lees ook:Nieuwste beelden van The Hunger Games; de vernietiging van District 12
Lees ook:Oude bekende in nieuwe ‘Star Wars’-film
Lees ook:Briljant! WK Voetbal meets District 9

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>