“The Force is strong in my family”

Moet je eigenlijk nog lekker gemaakt worden voor de tweede trailer van ‘Star Wars: The Force Awakens’? Is het nog nodig dat ik je vertel dat de nieuwste teaser de oorspronkelijke muziek heeft, het kapotte masker van Darth Vader toont en misschien zelfs de eerste beelden van Luke Skywalker (de geheimzinnige man met de metalen hand) laat zien?! Zelfs al zou je dat niet overtuigen om dit filmpje te bekijken, dan kan ik je vertellen dat deze tweede teasertrailer, die nog niks vertelt over het verhaal, niet alleen Chewbacca toont, maar ook de aller-allereerste beelden van Han Solo…

Lees ook:Bekijk alvast de eerste beelden van de vijfde ‘Mission: Impossible’
Lees ook:The Hobbit in 72 seconden
Lees ook:Check dit filmpje als je ‘Interstellar’ wilt begrijpen
Lees ook:Sean Bean sterft altijd
Lees ook:Zo hebben we Arnohld nog nooit gezien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>