Peter Jackson toont de studio van The Hobbit

Er is weer een nieuwe video verschenen van The Hobbit. In het 14 minuten filmpje wordt tour gegeven door Peter Jackson op de studio van The Hobbit.

Bekijk het filmpje:

Bilbo Baggins is een simpele hobbit die een rustig leventje leidt in de Gouw in Midden-aarde. Zijn gemakkelijke bestaan komt echter abrupt ten einde wanneer op een dag de tovenaar Gandalf op zijn deur klopt en een groep dwergen meebrengt. Zij weten Bilbo te overtuigen om een tocht te ondernemen waarbij hij oog in oog zal komen te staan met de draak Smaug, die lang geleden een schat heeft gestolen van de Dwergen. De enorme gevaren die een dergelijke toch met zich meebrengt, zijn de onervaren Bilbo echter onbekend. Voor hij het weet, is hij op avontuur en komt hij in aanraking met trollen, wolven, reusachtige spinnen, aardmannen en niet te vergeten de draak Smaug zelf.

De film wordt geregisseerd door Peter Jackson en de hoofdrollen zijn voor Martin Freeman, Ian McKellen en Hugo Weaving.

The Hobbit: An Unexpected Journey verschijnt op 14 december in 3D, 2D en IMAX 3D en wordt gevolgd door The Hobbit: There and Back Again, die zal verschijnen op 13 december 2013.

Bron: peter jackson

Lees ook:Nieuwe Hobbit productie video blog
Lees ook:Twee nieuwe foto’s Smeagol in The Hobbit
Lees ook:Nieuwe The Hobbit: An Unexpected Journey trailer
Lees ook:Eerste beelden Smaug in nieuwe tv spot Hobbit
Lees ook:Tweede clip van The Hobbit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>