Check dit filmpje als je ‘Interstellar’ wilt begrijpen

Ik zal beginnen met een waarschuwing: Spoilers!!! Als je ‘Interstellar’ nog niet hebt gezien, is het niet verstandig om dit filmpje te bekijken. Het verklapt niet zozeer het einde, maar legt wel de wetenschap achter een belangrijke verhaallijn uit. Dus als je ‘Interstellar’ nog moet zien (ik kan het je aanraden) wacht dan nog eventjes met het bekijken van dit filmpje.

Als je dit nu leest, verwacht ik dat je ‘Interstellar’ hebt gezien. En al wordt er in de film het nodige uitgelegd, veel van die informatie kan alsnog heel verwarrend zijn. Gelukkig is daar astrofysicus Neil Degrasse Tyson. Hij is een van de slimste mensen op aarde en weet hoe je wetenschap op een goede manier uit moet leggen. Voor Business Insider¬†maakte hij een filmpje waarin hij uitlegt hoe tijd, ruimte, vier dimensies, tijdreizen etc. allemaal in elkaar steekt. Let dus goed op.

Lees ook:De wetenschap achter een lightsaber
Lees ook:Lees hier het script van ‘Nightcrawler’
Lees ook:Watch This: Geslaagde Paranormal Activity-parodie!
Lees ook:Nieuwe trailer Interstellar: “Dat zijn geen bergen”
Lees ook:Interstellar teaser poster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>