Nieuwe ‘Cinderella’ blijft trouw aan het bekende sprookje

De Disney-klassieker ‘Cinderella’ komt naar het witte doek en de eerste trailer, plus poster, zijn nu te zien. Het ziet er allemaal heel mooi uit, al lijkt deze nieuwe film weinig verrassingen te bevatten. De trailer toont alle bekende momenten; Assepoester wordt behandeld als slaafje, de stiefmoeder is heel gemeen, Assepoester wil naar het bal maar mag niet, een vriendelijke fee geeft haar een mooie jurk en koets, Assepoester gaat stiekem toch wel naar het bal, ontmoet prins, moet op tijd naar huis en de prins gaat naar haar op zoek.

Dat is eigenlijk wel verfrissend na een film als ‘Maleficent’, die in niets leek op Disney’s ‘Doornroosje’ waar de film op gebaseerd was, of ‘Snow White and The Huntsman’, die meer weg had van een ‘Game of Thrones’-aflevering. Deze film is geen ‘gritty reboot’, maar back to basics. Het is de Disney-film die iedereen kent, maar dan met echte mensen, waaronder Cate Blanchett (‘The Lord of the Rings’, ‘Blue Jasmine’) als de gemene stiefmoeder, die gelijk ook het hoogtepunt is van de trailer. Vanaf 18 maart draait de film in Nederland.

Lees ook:Nieuwste trailer ‘Cinderella’ bevat veel meer drama
Lees ook:Veel moois in nieuwste trailer ‘Cinderella’
Lees ook:Nog even wachten op de nieuwe horrorfilm The Forest
Lees ook:Trailer ‘The Age of Adaline’ heeft een Nederlands tintje
Lees ook:Nieuwe trailer van… Resident Evil: Afterlife!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>