Nieuwe trailer van… Resident Evil: Afterlife!

Resident Evil: Afterlife is *surprise surprise!* in 3D! En de trailer laat weten dat daar de 3D-camera’s van James Cameron aan te pas zijn gekomen. Is dat een extra reden om dit vierde deel te kijken? Vertel jij het maar!

Ik ben afgehaakt toen deel 3 leek op deel 2 (die op zijn beurt weer leek op deel 1). Maar er is een fanbase, dat zeker. Was het alleen niet tijd om het hele concept om te gooien en werkelijk de game Resident Evil 4 te verfilmen? Dat was pas vet geweest…

Lees ook:3D-poster van Resident Evil: Afterlife
Lees ook:Oude bekende terug in Resident Evil?
Lees ook:Resident Evil: Retribution Trailer
Lees ook:Resident Evil: Retribution Alice’s Story Featurette
Lees ook:Nieuwe Resident Evil: Retribution foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>