Veel moois in nieuwste trailer ‘Cinderella’

De eerste trailer van ‘Cinderella’ zag er al mooi uit, maar deze nieuwste doet er nog een schepje bovenop. Het verhaal van Assepoester kennen we allemaal en daar zal deze nieuwe Disneyfilm ook niks aan veranderen, daarom toont de trailer even snel alles wat we al weten en daarna wordt er uitgepakt met prachtige jurken, kleurrijke interieurs, sprookjeskastelen en een heerlijk gemene Cate Blanchett als de slechte stiefmoeder.

Lees ook:Nieuwe ‘Cinderella’ blijft trouw aan het bekende sprookje
Lees ook:Celebs krijgen er weer van langs in de ‘Mean Tweets’
Lees ook:Nieuwste trailer ‘Cinderella’ bevat veel meer drama
Lees ook:DiCaprio en DeNiro samen in een film van Scorcese
Lees ook:McConaughey filosofeert er op los in vage autoreclames

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>