Nieuwste trailer ‘Cinderella’ bevat veel meer drama

Om het klassieke verhaal van ‘Cinderella’ te updaten, heeft Disney een flinke dosis drama toegevoegd aan het klassieke sprookje. In de nieuwste trailer is te zien dat iedereen Cinderella en de prins uit elkaar probeert te houden. Na hun eerste ontmoeting is de prins gelijk smoorverliefd maar zijn vader maakt hem duidelijk dat een prins verplichtingen heeft en niet zomaar zijn hart kan volgen. Na de bekende gebeurtenissen op het bal gaat de prins op zoek naar de mysterieuze schoonheid en wordt daarin tegengewerkt door een foute graaf en de slechte stiefmoeder van Cinderella. Zo wordt het toch een stuk moeilijker voor de prins om de liefde van zijn leven terug te vinden.

Lees ook:Nieuwe ‘Cinderella’ blijft trouw aan het bekende sprookje
Lees ook:Veel moois in nieuwste trailer ‘Cinderella’
Lees ook:Celebs krijgen er weer van langs in de ‘Mean Tweets’
Lees ook:Internationale Mirror Mirror trailer
Lees ook:Mirror Mirror posters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>