Trailer ‘The Age of Adaline’ heeft een Nederlands tintje

Uit het niets was Michiel Huisman opeens een ster in Amerika. Hij werd gevraagd voor de dramaserie ‘Treme’ en verscheen daarna in ‘Nashville’, ‘Game of Thrones’, ‘Orphan Black’ en had een klein, maar belangrijk, rolletje in de blockbuster ‘World War Z’. De dramafilm ‘The Age of Adaline’ is zijn nieuwste project, met onder andere Blake Lively (‘Gossip Girl’) en Harrison Ford, en deze film zou hem weleens het nieuwe sekssymbool van Hollywood kunnen maken.

Het verhaal gaat over Adaline die na een vreemd auto-ongeluk opeens niet meer ouder kan worden. Ze zal altijd even mooi blijven, maar de mensen om haar heen worden wel oud en dat heeft zo een grote emotionele impact op haar dat ze geen liefde meer toelaat in haar leven. Totdat ze het personage van Michiel Huisman ontmoet. Hij brengt haar hoofd op hol en laat haar weer geloven in de liefde.

Lees ook:Michiel Huisman in film met Brad Pitt
Lees ook:Wat jij deze week niet mag missen!
Lees ook:The Time Traveler’s Wife
Lees ook:Melissa McCarthy maakt kans op hoofdrol in ‘Ghostbusters’
Lees ook:Eng doen met Skype

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>