Bios Top 10: Thrillers blijven steken achter kinderfilms

Twee nieuwe thrillers die afgelopen week in de bioscoop uitkwamen, Millenium en A Perfect Getaway, hebben niet beroerd gepresteerd. Toch wisten ze niet de kinderconcurrentie te verslaan, dus bleven Harry Potter, Ice Age 3 en G-Force stevig in de top vijf staan.

Ook Public Enemies, de gangsterfilm met Johnny Depp, staat op de derde plek veilig.

 

Millenium, een verfilming van het populaire boek, kwam op de vijfde plek binnen in de top tien. Dat het een Zweedse film betreft, maakte dus weinig bezoekers uit. Daarnaast hebben de positieve recensies vast een handje geholpen. A Perfect Getaway dan, een film met redelijk onbekende cast die het eerst in Nederland uitkwam met vrijwel geen promotie, mag blij zijn met een zesde positie.

De mindere kinderfilms blijven allemaal een beetje achterin de top 10 steken, zoals Suske en Wiske en het Geheim van Mega Mindy. De vakantie is helaas bijna afgelopen, dus je kunt verwachten dat die films de top 10 snel zullen verlaten.

Volgende week wordt duidelijk of de laatste zomerblockbuster G.I. Joe: The Rise of Cobra zich een hit mag noemen. Dit is alweer de tweede speelgoedverfilming deze zomer en heeft meer positieve recensies dan Transformers 2 (maar helaas niet de marketingmachine). Ook wordt duidelijk of het sublieme Away We Go zoden aan de dijk heeft gezet.

Bekijk hieronder de volledige top 10!

1. (1) Harry Potter and the Half-Blood Prince
2. (2) Ice Age 3
3. (3) Public Enemies
4. (4) G-Force
5. (-) Millenium: Vrouwen die Mannen Haten
6. (-) A Perfect Getaway
7. (5) The Proposal
8. (8) The Hangover
9. (7) Het Geheim van Mega Mindy
10. (10) Suske en Wiske en de Texas Rakkers

Lees ook:Bios Top 10: Harry Potter verplettert de concurrentie
Lees ook:Bios Top 10: Crimineel legt het af tegen Potter
Lees ook:Bios Top 10: De Bastards vs. De Wizards
Lees ook:Bios Top 10: Basterds blijft aan de top!
Lees ook:Bios Top 10: Weinig originele week in Filmland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>