Bios Top 10: Basterds blijft aan de top!

The Final Destination 3D mag in Amerika maar liefst twee weken achter elkaar op de toppositie blijven staan, in Nederland weet het vierde deel van de horrorfranchise dat niet te bereiken. Inglourious Basterds prijkt glorious bovenaan de lijst in de tweede week! Tarantino heeft dus een monsterhit te pakken!

The Final Destination is niet helemaal geflopt en kan op een tweede plaats rekenen. Hiermee lijkt 3D wel volledig te zijn geaccepteerd in Nederland en kunnen we ons opmaken voor Avatar.

Maar wat wel een grote flop lijkt te zijn, is Funny People. De komedie van Judd Apatow (Knocked Up, The 40 Year Old Virgin), lijkt niemand te boeien en eindigt op de negende plaats. Terwijl de recensies niet eens beroerd waren (zeker niet zo slecht als die van The Final Destionation).

My Sister’s Keeper blijkt een sterkere naam dan ik in eerste instantie had voorspeld. De film blijft op de vierde plek staan. De kinderfilm G-Force (over pratende cavia’s…) stijgt zelfs een plekje deze week. Terwijl kinderfilms als De Indiaan en Hannah Montana hopeloos strandden, lijkt het einde van de zomervakantie niet te betekenen dat kids uit de bioscoopzaal blijven.

Volgende week strijden een paar middelmatig ogende films om een plekje in de top 10. The Informers van Brett Easton Ellis heeft de grootste cast (met Mickey Rourke, Kim Basinger, Winona Ryder en Billy-Bob Thornton). Toch voorspel ik dat 9 (animatiefilm van Wanted-regisseur Timur Bekmambetow) het hoogst binnen komt. Daarnaast komen ook Passengers (Anne Hathaway) en My One and Only (Renée Zellweger) uit.

Bekijk hieronder de volledige top 10:

1. (1) Inglourious Basterds
2. (-) The Final Destination 3D
3. (2) Harry Potter and the Half-Blood Prince
4. (4) My Sister’s Keeper
5. (6) G-Force
6. (3) The Taking of Pelham 1-2-3
7. (5) Ice Age 3
8. (8) Millenium
9. (-) Funny People
10. (9) Public Enemies

Lees ook:Bios Top 10: Basterds nog geen Final Destination bereikt!
Lees ook:Bios Top 10: Carry Slee niet opgewassen tegen Storm
Lees ook:Bios Top 10: De Bastards vs. De Wizards
Lees ook:Bios Top 10: De Storm waait Basterds genadeloos weg
Lees ook:Bios Top 10: ‘Truth’ haalt de Storm niet in

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bios Top 10: Basterds blijft aan de top!

  1. Lotteke

    “Inglourious Basterds” is de correcte titel. Twee spelfouten in 1 filmtitel vind ik ook niet zo glorious..

      /   Reply  / 
  2. Barry

    Ha Tim! Gefeliciteerd met je mooie nieuwe BLOG!! Je staat bovenaan in mijn Blog Top 10 :-) xx

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>