Oorlog is een computerspel geworden

Oorlogsvoering is veranderd. Met een gewapende drone kan een piloot in Amerika een doelwit, in bijvoorbeeld Afghanistan, vernietigen met een druk op de knop. Wat doet dat met je? Over die vraag gaat de dramafilm ‘Good Kill’. Ethan Hawke speelt zo een piloot die van een afstand, alsof het een computerspel is, op terroristen jaagt. Het begint aan hem te knagen. Zijn vrouw, gespeeld door January Jones (‘Mad Men’, ‘X-Men: First Class’) snapt hem niet en het lukt haar ook niet tot hem door te dringen. ‘Good Kill’ is een van die subtiele dramafilms/thrillers, zoals ‘In the Valley of Elah’, die een pijnlijk onderwerp aansnijden en het goed doen op filmfestivals, maar waarschijnlijk geen bioscoopsucces zal worden. Het is ook nog niet bekend of de film in Nederlandse bioscopen uit zal komen. Je kan in ieder geval wel de nieuwe trailer zien en in het achterhoofd houden dat je deze film niet mag missen.

Lees ook:330 films in 8 minuten
Lees ook:Watch This: Parodie The Final Destination
Lees ook:Lady GaGa en Quentin Tarantino plannen film?
Lees ook:Nog één laatste trailer voor ‘The Interview’
Lees ook:Watch This: Konijntjes doen Halloween

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>