330 films in 8 minuten

Op de laatste dag van 2014 is het tijd om terug te kijken op het afgelopen filmjaar. Editor Nick Bosworth van JoBlo Movie Trailers maakt dit heel erg makkelijk met zijn ‘Final Cut 2014′ een montage van 330 films die dit jaar zijn uitgekomen. Er zit zoveel mogelijk tussen; documentaires, blockbusters, dramafilms, horror, thrillers, comedy’s, noem het maar op. Het is ongelooflijk knap hoe hij al die verschillende films naadloos op elkaar aan laat sluiten. En er is ook geen betere manier om dit filmjaar te beëindigen.

Lees ook:Celebs krijgen er weer van langs in de ‘Mean Tweets’
Lees ook:Oorlog is een computerspel geworden
Lees ook:Nieuwe film Melissa McCarthy is weer lekker grof
Lees ook:Nog één laatste trailer voor ‘The Interview’
Lees ook:Tussen kunst en ‘Pitch’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>