Nog één laatste trailer voor ‘The Interview’

Met een release op internet krijgt ‘The Interview’ er nog een allerlaatste trailer bij om dat te promoten. Dit is de Red Band trailer en zit dus vol grof taalgebruik. Het is eigenlijk een aaneenschakeling van ranzige grappen en als deze trailer iets eerder was verschenen, had niemand de comedy serieus genomen en waren we heel wat ophef gespaard gebleven. ‘The Interview’ is geen subtiele satire, maar gewoon een ranzige comedy met James Franco op zijn grofst en voor het eerst heb ik zin om deze film te gaan kijken.

Lees ook:Jonah Hill en James Franco tonen hun serieuze kant
Lees ook:Kim Jong-un houdt van Katy Perry
Lees ook:Ben Stiller probeert jong te blijven
Lees ook:330 films in 8 minuten
Lees ook:Nederlandse release voor ‘The Interview’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>