Lady GaGa en Quentin Tarantino plannen film?

Dat Lady GaGa en Tarantino een klik hebben, konden we al zien in de videoclip van Telephone. Daarin rijden GaGa en Beyoncé in de Pussy Wagon (uit Kill Bill), die naar verluidt door Tarantino is geleend tijdens een lunch met de popprinses.

Geruchten doen de ronde dat GaGa en Tarantino nu een heuse film plannen. En Tarantino heeft al een verhaal voor ogen…

Moordenaar

In de film gaat GaGa een professionele moordenaar spelen, wat gezien haar bizarre pakjes en taferelen natuurlijk helemaal past. De regisseur is groot fan van de zangeres en vindt haar stijl helemaal te gek. Zo vertelde hij tegen MTV UK.

Nu moet ik erbij zeggen dat Tarantino heel veel dingen roept, maar weinig klaarspeelt. Zijn Inglourious Basterds heeft er niet voor niets jaren over gedaan, een vermeend Pulp Fiction-vervolg is nergens te bekennen en Kill Bill 3? Die komt eraan, maar in welke vorm?

Kill Bill 3

Zou het overigens niet te gek zijn als GaGa in Kill Bill 3 zou spelen als tegenstander van Uma Thurman? Vette bitchfight… Check hieronder GaGa en haar ‘poes’ in de making off van de Telephone-clip:

Lees ook:Watch This: Quentin Tarantino in Japanse commercial
Lees ook:Nominaties van de coolste films bekendgemaakt
Lees ook:Schijf van 5: Tarantino
Lees ook:Inglourious Basterds
Lees ook:Wie is terug voor Kill Bill 3?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>