‘Entourage’ de film verschilt weinig van ‘Entourage’ de serie

De mannen van ‘Entourage’ hebben een film gemaakt en de eerste trailer is nu uit. Even leek het er op dat de film helemaal niet meer gemaakt zou worden. Volgens de geruchten waren sommige acteurs niet blij met hun salaris en moest dat eerst geregeld worden. Dat is allemaal goed gekomen en de trailer, die begint met een trailer, heeft alles wat de komische dramaserie zo een succes maakte. Vincent Chase is nog altijd de relaxte Hollywoodster, die zijn beste vrienden overal mee naar toe neemt, en zijn voormalige agent Ari Gold tot wanhoop drijft. Dit keer omdat Ari geld leende bij een rijke Texaan om Vincent een film te laten maken, maar Vincent ging 15 miljoen dollar over het budget heen. Nu krijgt Ari het aan de stok met de Texaan, gespeeld door Billy Bob Thornton (‘Bad Santa’), en zijn zoon, gespeeld door voormalig kindster Haley Joel Osment (‘The Sixth Sense’).

Lees ook:Michael Bay kiest voor klein
Lees ook:Vervolg ‘World War Z’ begint met een schone lei
Lees ook:De nieuwste Jackie Chan is de duurste Chinese film ooit gemaakt
Lees ook:James Bond zit nu al in de problemen
Lees ook:Paranormal Activity-cast in grappige parodie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>