Vervolg ‘World War Z’ begint met een schone lei

Het vervolg op zombiefilm ‘World War Z’ wordt helemaal anders dan het eerste deel. Schrijver Steven Knight (‘Locke’, ‘Eastern Promises’) liet dat tussen neus en lippen door weten aan Indiewire. “Het is niet helemaal zoals de andere, we beginnen met een schone lei.” Heel gek is dat niet. De opnames van ‘World War Z’ waren een groot drama en het einde van de film werd op het laatste moment herschreven.

Dit leidde er toe dat er nieuwe opnames gemaakt moesten worden en de film uiteindelijk 190 miljoen dollar kostte, in plaats van het oorspronkelijke budget van 125 miljoen dollar. De grootste verandering was het schrappen van een grote vechtscène waarin Brad Pitt met veel geweld zombies afmaakt in Moskou. De opnames waren echter al gemaakt en daarna moest er ook nog een nieuw einde geschreven en gefilmd worden. Dat werd de scène waarin Brad Pitt stilletjes door een laboratorium vol zombies sluipt. Ondanks al dit gedoe bracht de film wel meer dan 500 miljoen dollar op en was het dus een groot succes en dan kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven.

Lees ook:Nieuwe World War Z posters
Lees ook:Bekijk de Super Bowl TV Spot van World War Z
Lees ook:Nieuwe World War Z poster
Lees ook:Nieuwe tv spot World War Z
Lees ook:World War Z Trailer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>