‘Kingsman’ is geen normale spymovie

Kingsman-The-Secret-ServiceDe nieuwste trailer van ‘Kingsman: The Secret Service’ maakt direct duidelijk dat dit geen standaard film over spionnen is. De schurk Valentine, gespeeld door Samuel L. Jackson, vraagt aan spion Harry Hart, een rol van Colin Firth, of hij van “spymovies” houdt. Het antwoord van Harry is een stijlvolle “Tegenwoordig zijn ze iets te serieus” gevolgd door “Geef mij maar een vergezocht theatraal plot”. En dat krijgen we in deze stripverfilming van de makers van ‘Kick-Ass’.

Het verhaal gaat over een straatschoffie die door Harry Hart klaargestoomd wordt om lid te worden van Kingsman, een geheime dienst vol dodelijke gentlemen. Natuurlijk houdt straatschoffie Eggsy zich niet aan de regels en wordt hij daardoor juist een geweldige spion. De film moet het ook niet hebben van een origineel verhaal, maar van een originele aanpak. Het is moderne actie in een film die een ode brengt aan klassieke ‘James Bond’-films; de helden dragen mooie pakken en de bad guys zijn heerlijk fout. Zelfs de nieuwe poster voor ‘Kingsman: The Secret Service’ is een ode aan ‘For Your Eyes Only’.

harry hart

Lees ook:Eerste beelden ‘Fantastic Four’
Lees ook:Nieuwe film Melissa McCarthy is weer lekker grof
Lees ook:Tom Hardy is Sam Fisher
Lees ook:Vette game voor de film Salt!
Lees ook:Doom is geen Doctor meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>