Eerste beelden ‘Fantastic Four’

Opeens was daar de trailer van ‘Fantastic Four’. De verwachting was dat we deze allereerste beelden pas zouden zien in februari, gekoppeld aan de film ‘Kingsman: The Secret Service’ en dat leidde tot een aantal roddels. Er zouden veel problemen zijn met ‘Fantastic Four’; van een slecht script tot een regisseur die een hele set vernietigde en een film die nog niet eens af was. Ik heb geen idee of dat waar is, maar het verbaast me niks als de trailer daarom iets eerder is uitgebracht. Nu hebben fans tenminste echt iets om over te praten. Zoals de toon van de trailer. Het doet mij denken aan de trailers van ‘Man of Steel’ en ‘Interstellar’. Mooie beelden, filosofische voice-over, kalme achtergrondmuziek, weinig actie. ‘Fantastic Four’ lijkt een volwassen superheldenfilm te worden. Filmmaatschappij 20th Century Fox verwacht dat de film het sowieso goed gaat doen want deel twee staat al gepland voor juni 2017.

Lees ook:Check hier de eerste beelden van ‘Star Wars’!
Lees ook:‘Avengers: Age of Pinnochio’
Lees ook:Achter de schermen bij James Bond
Lees ook:Trailer vd Dag: The Men Who Stare At Goats
Lees ook:Alles wat er mis is met de nieuwe ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>